Geslaagde quiz-avond VV Hoogezand

HOOGEZAND - De door de voetbalvereniging Hoogezand georganiseerde Grote Gala Quizavond en de start van de obligatie-actie is prima verlopen. In een volle kantine De Kalkoven in Hoogezand heeft vrijdag een gezellig avond plaats gevonden ten behoeve van de financiële versterking van de grootste voetbalvereniging uit Hoogezand.

Het publiek werd getrakteerd op een uitstekend verzorgde rijk geïllustreerde PowerPoint Quiz onder leiding van Tiddo van der Ark, één van de initiatiefnemers van de acties. Voor de prijswinnaars was er een VIP arrangement van FC Groningen beschikbaar. Ook had Hotel Faber 2 dinerbonnen voor 4 personen beschikbaar gesteld en tenslotte kon een prijswinnaar kiezen uit een arrangement van PUUR Hotel in Lage Vuursche.

Naast de quiz werd er een film vertoond van Hoogezand 1971. Deze avond ging ook de obligatie-actie van start. Middels een film riepen onder meer Hans Nijland, directeur van FC Groningen en de gebroeders Wijkstra, oud clubleden, op om vooral obligaties te kopen.