Podotherapeute trekt in bij Oxygym

VEENDAM - De nieuwe praktijk voor podotherapie en podoposturale therapie zal 6 juni openen aan het Boven Oosterdiep 9 in Veendam bij sportcentrum Oxygym. De voormalige kapsalon is verbouwd tot een mooie ruime praktijkruimte, voorzien van moderne apparatuur. De praktijk bevindt zich op de begane grond en heeft een eigen entree.

In 2010 is Martine Engberts afgestudeerd aan de opleiding podotherapie, in 2012 aan de opleiding podoposturale therapie. Nadat ze met veel plezier enkele jaren ervaring opgedaan heeft in loondienst vond ze het tijd voor een nieuwe uitdaging. De mogelijkheid deed zich voor om een nieuwe praktijk te starten bij sportcentrum Oxygym, waar verschillende andere disciplines werkzaam zijn zoals fysiotherapie, cesartherapie en logopedie.

In de praktijk kunt u terecht met voetklachten, maar ook met klachten van knieën, heupen en rug die voortkomen uit een afwijkende voetstand of afwijkende voetafwikkeling. U kunt terecht voor advies en hulpmiddelen zoals verschillende types zolen, siliconen ortheses en nagelbeugels. Met een verwijsbrief kunt u ook terecht voor instrumentele voetbehandeling en diabetische voetscreening.

Martine is aangesloten bij de nvvp en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. In de meeste gevallen kunt u zonder verwijzing terecht. Behandeling alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken in de online agenda op www.engbertspodotherapie.nl of door te bellen met 06-40707786.