E-Bike opstapdagen op herhaling bij Floris Fietsen

HOOGEZAND - Na het succes vorige maand, organiseert Floris Fietsen uit Hoogezand op 13 en 14 mei opnieuw twee E-bike opstapdagen.

Mensen kunnen tijdens deze E-bike Opstapdagen vrijblijvend proef rijden met verschillende elektrische fietsen maken. Aldus kan het verschil tussen fietsen met voorwielmotor, middenmotor en achterwielmotor worden getest. ,,Of een fiets echt bij iemand past, weet zo emand pas na een uitgebreide proefrit. Ook goede voorlichting is belangrijk. Bijvoorbeeld ver de accu. Met als kernvraag: hoe ver kom ik daarmee?’’, weet Floris van Soldt van Floris Fietsen.

Floris Fietsen is onlangs ook lid geworden van de Bovag en ANWB en biedt hierdoor ook de zekerheid naar de consument wat betreft garantie en betrouwbaarheid. Maar Floris Fietsen is meer dan e-bikes. Het jonge bedrijf verkoopt fietsen van A-merken als Trek, Qwic, Cortina, Kreidler, RIH en Votani. ,,Sportieve fietsen maar ook retro en klassiek, boodschap of toertocht,” zegt Floris. ,,En natuurlijk kan men hier ook voor kinderfietsen terecht.’’

Verder staat Floris Fietsen voor vakkundige en uitgebreide uitleg over de fietsen, reparatie van alle fietsen (met gratis leenfiets), gratis haal- en brengservice.