Wie helpt kinderen aan een leuke vakantie?

VEENDAM/HOOGEZAND-SAPPEMEER - SAPPEMEER Voor de kindervakantieweken Groningen zoekt Humanitas vrijwilligers voor de leidinggevende functie van hoofdleiding. Je stuurt samen met een collega een team aan van tien groepsleiders/sters. De hoofdleiding is eindverantwoordelijk voor het activiteitenprogramma, het activiteitenbudget en de veiligheid van de kindervakantieweek.

Het onderhouden van interne –en externe contacten behoort ook tot het takenpakket. Humanitas vraagt een minimale leeftijd van 21 jaar en bij voorkeur leidinggevende ervaring. Humanitas heeft daarnaast nog beperkt plaats voor groepsleiding en hulpkeuken in diverse weken.

Onze doelgroep zijn kinderen die over het algemeen vanwege sociale, medische of economische reden niet op vakantie kunnen. Per week gaan er maximaal veertig kinderen mee in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Je kunt je opgeven voor één week of twee weken in de periode van 16 juli tot en met 27 augustus. De kindervakantieweken zijn zeer geschikt om als ervarings- of oriëntatieplek te gebruiken.

Humanitas organiseert op donderdagavond 9 juni 19.30 uur een informatie- bijeenkomst in Groningen. Opgave (verplicht) voor 1 juni. Voor aanmelding of vragen kun je contact opnemen met Humanitas, tel. 050-3120633 of mailen naar Henk Nijhuis: kindervakantieweken.groningen@humanitas.nl of info.noord@humanitas.nl.