Bewoners Foxhol leggen fitnesspark aan

FOXHOL - De Stichting Werkgroep Dorpsbeheer Foxhol (WDF) legt een outdoor Fitness park in het dorp aan te leggen. Dit park zal op 21 mei om 11:00 uur feestelijk geopend worden door wethouder Gert Lindeman.

In de afgelopen twee jaar heeft WDF al het nodige gerealiseerd. Eerst voerde de stichting samen met de vereniging Samen Sterk strijd tegen de bio-vergister. Er werd een oorlogsmonument opgericht, waarbij een vergeten verzetsstrijder recht gedaan werd. De stichting zette een dorpskrant op, er werd een jeu de boulesbaan aangelegd, een groen afval dumpplek aangelegd, de speeltuinen werden uitgebreid en de infrastructuur van het dorp werd samen met de gemeentelijke organisatie IBOR aangepast.

De stichting is vast van plan om op de ingeslagen weg verder en zijn nu bezig met ons fitness park en houden ons tevens bezig met het thema leefbaarheid en bedrijvigheid rond Foxhol, hetgeen inhoud dat we samen met de gemeente en Avebe invulling gaan geven aan een nieuw bestemmingsplan voor en rond het bedrijventerrein naast ons dorp.