Sportclub Sens pakt uit met groot feest om leden te bedanken

Hoogezand -  Vrijdag heeft Sportclub Sens een grote ledenborrel georganiseerd voor zijn leden. En deze waren in grote getallen aanwezig. Op deze ledenborrel was alles tot in de puntjes verzorgd.

Er was speciaal personeel voor ingehuurd zoals barjongens, beveiligers en gastvrouwen om deze avond soepel te laten verlopen. Dit was mede gedaan zodat alle medewerkers van Sens deze avond zelf ook konden genieten en feesten en zich nergens druk over hoefden te maken.
Een DJ zorgde de hele avond voor de muziek zodat de voetjes lekker van de vloer gingen. Eigenaar John Paul Veuger die een half jaar geleden Sportclub Sens heeft overgenomen had deze ledenborrel georganiseerd om zijn leden te bedanken. Veuger: ,,Het succes van het eerste half jaar heb ik grotendeels te danken aan mijn leden en hun vertrouwen in mij en mijn personeel. Ik vind dat dit vertrouwen dan ook beloond mag worden en er wat extra gedaan mag worden voor onze leden vanuit Sens en mijzelf."
De leden waren zeer lovend en vol waardering dat deze borrel voor hun werd georganiseerd. De hele avond heeft het hun aan niks hoeven te ontbreken. Gastdames en barpersoneel serveerden de hele avond lekkere drankjes en hapjes. Het was een geslaagde avond, volgens Veuger iets wat zeker voor herhaling vatbaar zal zijn. Een uniek maar leuk initiatief van een sportschool!