Mc Nolia in De Vliegh

Hoogezand-Sappermeer - Vrijdag 29 januari het eerste life concert van 2016 in De Vliegh, Zuidlaren. Op het podium dan de Groninger coverband Mc Nolia. Mc Nolia treedt regelmatig op in en rond de stad Groningen. Al jarenlang zorgt de band voor een gevarieerd avondvullend programma waarbij het dak er keer op keer afgaat!

Hollands Verdriet
Deden zij dat al eens in 2013 in De Vliegh, nu staat dat zeker weer te gebeuren. In de line-up niet de minsten! Onder andere treffen wij daar de broetjes Kok aan. Beiden maken ook deel uit van de roemruchte formatie Hollands Verdriet, een band die sinds jaar en dag met de Zuidlaardermarkt een spetterend optreden verzorgt in de Vliegh.
Repertoire
Op het repertoire van de band vinden we kanjers van tal van beroemde artiesten zoals Lenny Kravitz, Alanis Morissette, Republica, Anouk, Kings of Leon, Tracy Bonham, Gwen Stefani, Olivia Newton John, Ram Jam, Skunk Anansie, Garbage, Pink en AC/DC. Stilzitten is er niet bij
Voetjes van de vloer, swingend uit je dak gaan of met een biertje fijn genieten van een toffe band, het behoort allemaal tot de mogelijkheden met Mc Nolia. Be there!