Willem Marquering winnaar Squash Champagne Toernooi Hoogezand

HOOGEZAND - Zondag 10 januari was een druk bezette dag op het Squash en Golf Centrum Hoogezand met de Inloop dag op de Golf Simulator en het Squash Toernooi.

Het is een traditie geworden om in de eerste week van Januari het Squash Champagne Toernooi te houden. Met een zeer sterke bezetting, o.a. meerdere spelers met een Nederlandse titel, was het niet te voorspellen wie de titel zou pakken.
De naam champagne toernooi heeft het toernooi te danken aan de nieuwjaarsborrel, die ingezet wordt met een champagne toost direct na de squashfinale. En deze finale ging in de A poule tussen Willem Marquering, in zijn jeugd ooit Nederlands kampioen bij de heren B en Aziz al Harazi. Willem wist al snel de partij naar zich toe te trekken en won met 3-0 van zijn tegenstander.
In de B poule was de overwinning in een spannende finale voor Geesje Kroeze Dulleman die Santal vd Veen versloeg. Al met al een gezellig, sterk en sportief toernooi aan het begin van dit jaar. Het volgende toernooi is het Ladiesquashít voor dames uit het Noorden.  Dat wordt gehouden op vrijdagavond 29 Januari met speeltsters van alle omliggende squash centra. Dit belooft gezien de inschrijvingen tot nu toe een goed toernooi te worden voor zowel beginners als wedstrijdspeelsters. Natuurlijk kan voor dit squash toernooi voor dames nog worden ingeschreven tot 25 Januari. Op de Golf Simulator speelde men op deze goed bezochte inloop dag een Challange met de Gastheer voor de 'closest to the hole'. Winnares werd hierbij Maresa van Dijken met de kortste afstand tot de hole van 2,74m.