Veel belangstelling voor nieuwjaarsreceptie HS’88

HOOGEZAND - Er was veel belangstelling voor de nieuwjaarsreceptie van HS’88. Tijdens de receptie werden Peter de Groot en Tjerk Riemersma erelid van HS’88.

Voorzitter Bernd Zinger verzorgde het welkomswoord: „We hebben als club in z’n geheel gezien een fantastisch jaar achter de rug, in 2018 hebben we ons 30-jarig jubileum gevierd en hebben we ons 600ste lid mogen verwelkomen. Het ledental is inmiddels gestegen naar 625. Hierdoor zijn we ook in het aantal leden de grootste voetbalvereniging van de gemeente Midden Groningen geworden, nadat we al enkele jaren de meeste teams in competitie hebben van alle voetbalclubs in de gemeente. Afgelopen jaar hebben we de paden en verlichting van ons sportpark verbeterd en zoals jullie achter mij kunnen zien een fantastisch nieuw jeugdhonk, met de nieuwe naam lounge 88, gerealiseerd. We staan met z’n allen nog steeds voor grote uitdagingen en projecten in de komende jaren. En dan doel ik met name op de o zo gewenste en broodnodige nieuwe kleedaccommodatie en de (slechte) staat van onze velden.

Op sportief gebied gaat het ook steeds beter, onze jeugd komt op een steeds hoger niveau te voetballen, zowel met de eerste elftallen als in de breedte. We hebben hierin nog wel stappen te maken, maar we zijn op de goede weg. De dames gaan na het kampioenschap van afgelopen seizoen ook als een speer in de 3de klasse, complimenten daarvoor!

Marcel de Groot gaat ons aan het einde van dit seizoen verlaten als hoofdtrainer, wij willen hem dan ook bedanken voor zijn inzet en toewijding. Het Bestuur heeft tussen kerst en oud & nieuw overeenstemming bereikt met de nieuwe hoofdtrainer, dit is Hindrik Snijders uit Veendam. Het bestuur wenst hem dan ook veel succes en plezier bij ons, op naar een mooie samenwerking.”

Ereleden HS’88

Het bestuur had besloten om tijdens de recpetie enkele mensen in het zonnetje te zetten, te weten; Peter de Groot en Tjerk Riemersma. Beide heren werden erelid van HS’88 en kregen de gouden ere-lid speld en bloemen uitgereikt door voorzitter Bernd Zinger. Peter de Groot kreeg de speld voor zijn verdiensten van het G-voetbal en Tjerk Riemersma voor de 16 jaar bestuurslid en als vice voorzitter van HS’88. Verder was tjerk nog actief voor het vrouwenvoetbal.

Ook werd Annemiek Oost bedankt voor haar 12,5 jaar kantinebeheerderschap. Zij heeft dit met een enorme toewijding en veel plezier. Annemiek kreeg uit handen van voorzitter Bernd Zinger een mooie bos bloemen en nog een paar cadeau’s als waardering voor haar vele werk.

Tenslotte bedankte de voorzitter, namens het bestuur alle leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters, die zich hebben ingezet voor de voetbalvereniging HS’88 in het afgelopen jaar. „Laten we samen van 2019 een onvergetelijk jaar maken!”