Nieuwjaarsreceptie van Omloop90

SAPPEMEER - Omloop90 hield vrijdag 4 januari haar nieuwjaarsreceptie in het ‘Spinnenweb’ in Sappemeer. Speelman Oliebollen had voor oliebollen gezorgd en dat werd gewaardeerd door Omloop90.

Die middag werd er ook afscheid genomen van Lidy Verhagen, wie 20 jaar als leidster voor de groep heeft gestaan. De voorzitter van Omloop90 overhandigde Lidy een cadeaubon voor een verwenarrangement in Bad Nieuweschans. Lidy blijft wel meedoen aan de activiteiten van Omloop90. Tevens kon men kennismaken met Mauris Paulis wie het stokje overneemt, een nieuw gezicht met nieuwe ideeën. Mauris gaf aan veel zin te hebben in deze nieuwe uitdaging. Omloop90 wenst hem daarbij veel succes!

De middag werd verder besteed aan een paar rondjes bingo met leuke prijzen die beschikbaar waren gesteld door Post Slager Johan Boltjens en Jumbo Hoogezand.

Naast het wekelijkse sportuurtje organiseert Omloop90 ook andere activiteiten voor haar leden. Zo is er ieder jaar een gezamenlijk etentje, dit jaar is het de bedoeling om naar Appingedam te gaan met een bus van het Busmuseum. Ook staat er weer een reisje op de planning, dit jaar rondom de stad Groningen, uiteraard onder leiding van Groningerkenner Jan Helmers. Het sportuitje staat 10 januari op het programma. Meer informatie vindt u op www.omloop90.com.