Kielzog opent cursusseizoen met Ontdekdagen

HOOGEZAND - Kielzog muziekschool/kunstwerkplaats start het nieuwe jaar met de Kielzog Ontdekdagen. Tussen 12 en 18 januari is iedereen welkom om (opnieuw) kennis te maken met de kunst en muziekcursussen. Zaterdag 12 januari is er vanaf 15.00 uur het openingsevent. Een gevarieerd programma met lezingen over kunst, interviews met docenten, muzikale optredens en natuurlijk een hapje en een drankje. Aansluitend kan men de expositie bezoeken van de kunstwerkplaatsleerlingen, presentaties van dans en toneel bijwonen of een kijkje nemen in de muziekinstrumententuin.

Kunst is goed voor kinderen en belangrijk voor de ontwikkeling van het brein. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen kennismaken met kunst- en muzieklessen tijdens deze gekke knutsel en doe-middag. Deze activiteit is eventueel goed te combineren met de voorstelling De Rattenvanger.

Van maandag tot en met vrijdag zijn er gratis open lessen. Ontdek wat jij kan of wat bij je past. Ga theatermaken, schilderen, kleien of gitaarspelen. Het complete rooster is te vinden op kielzog.nl/ontdekdagen.