Nieuw: Vanaf 28 april vanuit Eelde rechtstreeks naar Guernsey

EELDE - Met ingang van 28 april 2019 is het mogelijk om rechtstreeks vanaf Groningen Airport Eelde naar de Kanaaleilanden te vliegen.

In eerste instantie wordt gevlogen op het populaire ‘voor’-seizoen en wordt de bestemming aangevlogen vanaf 28 april tot en met 23 juni met een ATR72 met 68 stoelen uitgevoerd door Blue Islands. De geplande vertrektijd is 14.10 uur. Guernsey kan gecombineerd worden met de andere eilanden Herm en Sark en met Jersey. De Kanaaleilanden brochure met alle mogelijkheden is verkrijgbaar bij Mijn Reiskennis Jeroen ’t Hart in Hoogezand.

Hier kunt u ook terecht voor andere populaire bestemmingen die vanaf Groningen Airport Eelde worden aangeboden zoals Mallorca, de Algarve, Kreta. Ook kunt u hier terecht voor populaire vliegreizen vanaf Bremen, Hamburg, Munster of andere luchthavens in Duitsland. Tot en met eind januari profiteert u van hoge vroegboek-kortingen en andere acties. Zeker in de schoolvakanties loont het om uw vakantie tijdig vast te leggen.

Mijn Reiskennis Jeroen ’t Hart is uw persoonlijk reisadviseur met 30 jaar ervaring. U kunt bij Mijn Reiskennis terecht voor een georganiseerde reis of voor een op uw wensen op maat gemaakte reis. Belangrijk is dat u boekt voor dezelfde prijs die u op internet ziet maar met diverse extra’s en een reisadviseur die altijd voor u klaar staat.

Volg Mijn Reiskennis Jeroen ’t Hart ook op facebook voor leuke aanbiedingen en win-acties!