Zeer goed bezet Dekens Groep Stirum Kersttoernooi

HOOGEZAND - Tennisvereniging De Stirum organiseerde de afgelopen drie weken voor de 20e keer haar jaarlijkse kersttoernooi. Ruim 270 deelnemers, veel toeschouwers en eigen leden van de club zorgden voor een gezellige drukte aan de Julianastraat.

Wedstrijden van een uur, op alle niveaus en daaromheen een hoop gezelligheid. Dat is waar het om draait tijdens het jaarlijkse kersttoernooi van TV De Stirum.

„In augustus kreeg ik de eerste vragen al wanneer de inschrijving van ons kersttoernooi zou starten, want er was weer veel animo. Mensen willen wel tennissen maar tegelijkertijd niet de hele dag vrij hoeven te houden in deze periode. Wedstrijden met een vaste tijdsduur zijn dan ideaal. En je kunt je ook inschrijven als beginner of als je rolstoeltennisser bent, kortom iedereen is welkom”, aldus toernooidirecteur Chris Haze.

„Het is natuurlijk wel extra leuk als je ook weer de namen ziet van deelnemers die ondertussen op hoog niveau competitie spelen, maar ons kersttoernooi beslist niet willen missen.”

Op 15 december von de start plaats. Na de poulewedstrijden volgden afgelopen week de kwart- en halve finales. Met op zaterdag de feestelijke finaledag met stamppot boerenkool en worst, een verloting en het inmiddels bekende eindfeest waar de tenniskantine door Sound & Motion weer was omgebouwd tot een danspaleis.

Tijdens de prijsuitreiking bedankte voorzitter Geert Bruining iedereen voor hun inzet en een extra applaus was er voor de sponsoren. De Dekens Groep in het bijzonder, want zij waren dit jaar voor het eerst naamsponsor van het Stirum kersttoernooi.