Drentse humor met Drenthe Plat

HOOGEZAND - Oud & Nieuw ligt een paar weken achter ons en dat betekent dat de theaterwereld alweer in volle gang is met de tweede helft van het winterseizoen. `t Kielzog komt meteen goed op stoom, want vrijdag 1 februari staat in het teken van de Drentse humor. Dan komt namelijk het succesvolle gezelschap Drenthe Plat naar Hoogezand voor een heerlijke avond Drentse humor op z`n best.

Drenthe Plat

Lachen is gezond zegt het spreekwoord en die wijsheid brengt Drenthe Plat al jarenlang in praktijk. Met keigoede conferences en prachtige liedjes verkreeg het gezelschap naam en faam op de Noord- Nederlandse podia. Met een avondvullend programma houdt de groep de bezoekers op het puntje van de stoel. Want de drentse humor staat niet voor niets bekend als de leukste streekhumor van ons land.

De avondvullende voorstellingen van Drenthe Plat hebben daarbij ook nog eens een grote grapdichtheid. En dat betekent heerlijk lachen de hele avond lang. En of het nou Mans Oet Drenthe is die verhaalt over zijn avonturen in Den Haag of dat het nou Aaltje en Trijntje zijn die weer de nodige problemen met hun “kerels” hebben: de drentse humor zorgt altijd weer voor nieuwe lachsalvo`s.

Ook op muzikaal gebied staan de leden van Drenthe Plat hun mannetje. Ze beheersen alle vier diverse instrumenten tot in de perfectie. De heerlijke liedjes in het programma worden dan ook allemaal live begeleid. Daarom staat een ding nu al vast: wie zin heeft in een oergezellig en onvergetelijk avondje uit is bij Drenthe Plat aan het goede adres!

Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. De entreekaarten voor deze onvergetelijke avond uit zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar aan de theaterkassa.

Kijk voor meer informatie op: www.drentheplat.com