Liggend je film kijken in de bios kan nu ook

HOOGEZAND - De bioscoop in Hoogezand is onlangs uitgerust met DeLuxe en Vip-stoelen. Daarnaast is de foyer van Vue vernieuwd.

Een premium beleving moet centraal staan, zo is het doel. De verbouwing werd afgerond vlak voor de kerst en de vernieuwde bioscoop is nu klaar om het publiek te verwelkomen. Om dit te vieren start Vue Hoogezand vanaf 15 januari met de actie 'Super Tuesday', waarbij niet alleen de film maar ook de verse popcorn goedkoper is. Theatermanager Marloes de Vrij: “We zijn met deze verbouwing van 1286 naar 848 stoelen gegaan en hebben hiermee bewust gekozen voor het aanbieden van meer luxe en comfort. Met Super Tuesday hopen we iedereen in Hoogezand en omgeving te verleiden om een kijkje te komen nemen in de vernieuwde bioscoop!"

De foyer is geheel vernieuwd, voorzien van een compleet nieuwe bar en uitgebreid snoepbuffet. Bioscoopbezoekers kunnen voortaan kiezen voor verschillende gradaties luxe stoelen. De zalen zijn nu namelijk volledig uitgerust met Vip-stoelen; zeer ruime lederen stoelen met hoofdsteun. Wie nog meer luxe wil, kan kiezen voor de eerste rij in de zes zalen van Vue Hoogezand. Hier zijn speciale DeLuxe stoelen geplaatst. Dit zijn elektrisch verstelbare stoelen waarmee de filmliefhebber zelf de stand kan bepalen, gewoon zittend of met de benen helemaal omhoog tot bijna ligstand.

Tijdens Vue Super Tuesday kan men elke dinsdag naar de film voor €6,- en is verse popcorn voor €1,50 verkrijgbaar.