Tienkamp Zuidlaren wordt Stichting Tienkamp Zuidlaren

ZUIDLAREN - Om te zorgen dat de toekomst van de tienkamp gegarandeerd is, is er samen met het Notariaat Zuidlaren nagedacht over een meer formele status. Dit heeft geleid tot de oprichting van Stichting Tienkamp Zuidlaren.

Toen Marc Willemse van Bij Cosineros en Ribca Hulst van Café de Vliegh elf jaar geleden met een groep enthousiaste vrijwilligers de eerste tienkamp organiseerden, hadden ze niet verwacht dat het zo’n succesnummer zou gaan worden. Vanaf het eerste jaar staan de teams in de rij om deel te nemen. In de loop der jaren is het evenement, mede dankzij ondersteuning van andere ondernemers, doorgegroeid tot een avond van vermaak voor het gehele dorp.

Bestuur

Het bestuur bestaat uit Marloes Stoker (voorzitter), Mark Philips (secretaris), Wim Hof (penningmeester), Marc Willemse en Ribca Hulst. Het bestuur werkt samen met een werkgroep aan de voorbereiding van de spellen de randactiviteiten. Voor de deelnemers en het publiek zal er weinig merkbaar zijn van de verandering.

Vrijwilligers & sponsoren

De Stichting Tienkamp Zuidlaren is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en sponsoren. Wil je een bijdrage leveren aan dit mooie sportieve evenement? Meld je dan nu aan via info@tienkampzuidlaren.nl.

De twaalfde tienkamp wordt dit jaar gehouden op vrijdag 21 juni. Het thema is ‘Campinglife’.