‘Ontdek Midden - Groningen staat voor wat we doen’

SLOCHTEREN - Marketing Midden - Groningen heeft afgelopen week een nieuwe site gelanceerd onder de naam Ontdek Midden - Groningen. „Deze naam staat veel meer voor wat we doen”, legt Anna de Vries, projectmedewerker uit.

Pareltjes in de gemeente

Met hun kantoor in Slochteren is de vereniging Marketing Midden - Groningen druk doende om al het leuks dat zich afspeelt in de gemeente in kaart te brengen. Denk aan evenementen, tentoonstellingen en exposities en theatervoorstellingen. Maar ook de natuurgebieden, campings, hotels en andere horecagelegenheden, molens, winkels en mooie wandel-en fietsroutes worden in kaart gebracht. „We bieden agenda’s en overzichten die voor toeristen heel bruikbaar zijn. Maar juist ook voor de inwoners van Midden-Groningen proberen wij meer bekendheid te geven aan de pareltjes die er in onze gemeente te vinden zijn en wat er allemaal te doen is”, aldus directeur Marleen Gotlieb.

Naast de informatieve website voorzien van een handige evenementenkalender stelt Marketing Midden - Groningen ook folders samen. Ook deze uitingen verschijnen voortaan onder de noemer Ontdek Midden - Groningen. Zo hebben ze themafolders van bijvoorbeeld Kerken & Molens maar ook eentje over Kunst & Cultuur. „Deze verspreiden we op zoveel mogelijk plekken in Midden-Groningen. Daarnaast staan we regelmatig op beurzen en evenementen waar we onze folders natuurlijk ook uitdelen”, zegt Anna.

Tegelijkertijd is de site Ontdek Midden - Groningen ook een platform voor bedrijven, stichtingen, musea en andere denkbare zaken. „Er zijn vast nog genoeg ondernemers die ook prima in ons overzicht kunnen worden opgenomen. Dus denk je ‘hey ik hoor ook op die site thuis’, horen we dat graag”, aldus Marleen en Anna.

Nieuwe rubriek

Om meer bekendheid aan al het moois in Midden - Groningen te geven, start Marketing Midden - Groningen met een nieuwe rubriek in de HS Krant. Eens per twee weken komt er een al dan niet prominente Midden - Groninger aan het woord over onder andere zijn of haar favoriete plek of een leuke uitgaanstip. De eerste aflevering publiceren we in de HS Krant van woensdag 6 februari.

Nieuwsgierig naar de site? Kijk dan op https://ontdekmiddengroningen.nl/