Nieuwjaarsborrel en goede voornemens bij MHC Dash

HOOGEZAND - De hockeyvereniging MHC Dash gaf afgelopen zaterdag een nieuwjaarsborrel. Alle (oud)leden, sponsoren en buurtbewoners waren uitgenodigd voor de borrel.

Tijdens deze gezellige avond kon iedereen in de sfeervol aangeklede kantine genieten van een hapje en drankje.

Voorzitter Anne Kranenborg gaf een terugblik op 2018. Ze keek terug op een mooi, actief en maatschappelijk jaar. Naast de reguliere competities en trainingen zijn er vele activiteiten ondernomen, zoals hockeyworkshops op basisscholen en op Cruyfcourts. Evenals clinics, jeugdcommissie activiteiten, thema-avonden voor coaches/teambegeleiders/trainers en arbitrage. Het Rabo Versterkt traject is in volle gang en in 2018 zijn er vier zilveren speldjes uitgereikt aan vrijwilligers voor hun inzet en betrokkenheid.

Bij een nieuwjaar horen goede voornemens. Zoals meer bewegen, wat uiteraard zeer goed mogelijk is bij Dash. „Kom lekker hockeyen! Daarnaast willen veel mensen graag wat meer doen voor de samenleving, actiever worden, nieuwe mensen leren kennen, oftewel betrokkenen zijn. Oók dat kan bij Dash!”, aldus de club.

Tijdens de nieuwjaarsborrel konden de aanwezigen zich voor zeer diverse vrijwilligerstaken inschrijven. Het overzicht is tevens terug te vinden op de website.