Drukte tijdens open huis Medisch Centrum Hoogezand Sappemeer

HOOGEZAND - Het Medisch Centrum Hoogezand-Sappemeer beleefde afgelopen zaterdag de officiële opening met aansluitend de open dag voor belangstellenden. De opening werd verricht door burgemeester Hoogendoorn en dokter Henk Kramer, verbonden als huisarts aan het Medisch Centrum.

De open dag trok vele bezoekers. De parkeerplaats stroomde snel vol en belangstellenden namen een kijkje in het moderne complex waarin diverse eerstelijns zorgaanbieders gevestigd zijn. Er was van alles te doen en ook te proeven. Er werden onder andere gezonde snacks uitgedeeld en men kon smoothies maken. Hiervoor moest echter weg gefietst worden op een hometrainer.

Iedere praktijk organiseerde zijn eigen open huis. Hierdoor was er van alles te zien en te doen tijdens de open dag. Het Medisch Centrum is inmiddels ruim een half jaar operationeel. De open dag werd juist nu gehouden omdat alle puntjes nu echt op de i staan. De verbouwing van het voormalige schoolgebouw is inmiddels afgerond en de gewenste samenwerkingen komen goed van de grond.