De Amshoff is de populairste trouwlocatie van Groningen

KIEL-WINDEWEER - De Amshoff is de populairste trouwlocatie van Groningen. Dat maakte trouwlocatiespecialist; Toptrouwlocaties afgelopen dinsdag bekend. Deze locatie kreeg de meeste aanvragen binnen de provincie op het landelijke platform van Toptrouwlocaties.

De tweede plek in provincie Groningen wordt ingenomen door Grand Café Borg Nienoord, gevolgd door Garnwerd aan Zee. De volledige lijst is terug te vinden op de website van Toptrouwlocaties.nl.

Landelijke winnaars

De grote landelijke winnaar is voor het derde(!) jaar op rij; Kasteel De Hooge Vuursche. Dit bijzondere kasteel, gelegen in de bossen bij Hilversum en Baarn, is al jaren een populaire locatie voor bruidsparen.

Toptrouwlocaties

Het is het achtste jaar op rij dat Toptrouwlocaties de populairste locaties van ons land deelt. De organisatie is overkoepelend voor één van de grootste trouwplatformen van Nederland, waar één op de drie bruidsparen hun trouwlocatie vindt. Ook organiseert Toptrouwlocaties jaarlijks vijf keer de Open Toptrouwlocatie Route, een landelijke open dag voor trouwlocaties. Tijdens deze open dagen vinden ieder jaar zo’n 16.500 bezichtigingen door aanstaande bruidsparen op trouwlocaties plaats.

Toptrouwlocaties brengt ook elk jaar het Nationaal Trouwonderzoek op de markt, wat de wensen en eisen van bruidsparen in kaart brengt en waardevolle inzichten en leuke weetjes biedt over de trouwmarkt.