Multicopy zet grote stap richting SamenLoop voor Hoop!

REGIO - Er wordt opnieuw een SamenLoop voor Hoop gehouden op 22 en 23 juni. Voor het eerst in de nieuwe gemeente Midden-Groningen, voor de tweede keer rond de kanovijver in het Gorechtpark.

Word `Vriend van de SamenLoop`

Één van de grote acties voor de SamenLoop voor Hoop Midden-Groningen in 2019 zijn de Voetstickers. Een sticker in de vorm van een voet met daarop de krachtige boodschap `Weer een stap dichterbij’. Het is de bedoeling dat in de hele gemeente Midden-Groningen deze sticker niet meer weg te denken is. De saamhorigheid groeit, je bent een groep met allemaal hetzelfde doel, je laat zien dat je met elkaar iets doet tegen kanker.

Vriend van de SamenLoop worden?

Dit kunnen bedrijven zijn, sportclubs, verenigingen maar ook particulieren. Voor een bijdrage van €25,- laat je zien de strijd tegen kanker te steunen. In eerste kwartaal van 2019 gaan mensen van de organisatie bij bedrijven en clubs langs om een zo lang mogelijk pad van voetstappen door de gemeente heen te realiseren.

Multicopy Groningen zet de eerste stap

Eigenaren Daan en Jessy Doedens van Multicopy Groningen vinden het belangrijk de SamenLoop voor Hoop te ondersteunen. Jessy zegt: Iedereen heeft wel iemand in zijn of haar omgeving die tegen deze ziekte strijdt of deze strijd helaas verloren heeft. Door samen de schouders er onder te zetten hopen we in de toekomst meer te kunnen doen tegen deze verschrikkelijke ziekte.

De organisatie van de SamenLoop is heel gelukkig met Multicopy Groningen als sponsor is voor het drukken van de voetstickers. Nadat Multicopy Groningen in Kolham eerder het drukken van flyers sponsorde hebben ze aangegeven ook bij het drukken van de voetstickers graag te willen helpen. In de afgelopen 40 jaar heeft Multicopy Groningen zich als lokaal bedrijf ontwikkeld tot een partner die alles kan leveren op het gebied van print- en drukwerk, bedrijfskleding, belettering en promotionele artikelen en zich onderscheidt door maatwerk en service.