Winacties en een special guest voor muziekfeest Vrienden van het Sportplein

VEENDAM - Op zaterdag 23 maart staat er een muziekfestival gepland in de Sorghvliethal. Het feest is ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Sportcafé Sportplein.

Er komende diverse artiesten optreden. Ronnie Ruysdael bekend als de koning van de polonaise en het feestduo ‘Helemaal Hollands’ zijn daar voorbeelden van. Ook Orlando, bekend als ‘Zwarte Jannes’ en dj Peter Mans komen het publiek vermaken.

De band Beethoven brengt op 23 maart een weergaloze show naar Veendam. Ze brengen een ledwall van 42m2 mee dat het decor vormt van deze unieke show. De band bestaande uit zangers en zangeressen kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen ook de sterren van de hemel.

Ook heeft de organisatie een special guest weten te strikken. „Wie dit zal zijn zullen we binnenkort naar buiten brengen.”

Op diverse punten in en buiten Veendam zijn kaarten voor het feest te koop. Kaarten zijn momenteel nog te verkrijgen voor €15,- Early Friends. Deze kaarten zijn beperkt beschikbaar.

De verkooppunten zijn Primera Hiemstra Veendam, Sportcafé Sportplein, Primera Hoogezand en via http://www.vanplan.nl

Spannende winactie

Iedere zaterdagavond klokslag tien uur worden er tot aan 23 maart twee kaarten verloot via de Facebook-pagina Sportcafé Sportplein. Onder het motto ‘wie jarig is trakteert’ is deze actie opgezet.