Heropening Aldi Hoogezand

HOOGEZAND -Vrijdagochtend 8 februari wordt om 08:00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Meint Veningastraat in Hoogezand feestelijk heropend. De opening wordt verricht door filiaalleider Rob van der Struik.

Het wordt een bijzondere opening. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten - de Trots van Aldi - geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.

In verband met de verbouwing sloot het filiaal op woensdag 30 januari om 18:00 uur.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als tablets, platenspelesr of tegoedbonnen ter waarde van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Ruime winkel

De enthousiaste filiaalleider Rob van der Struik: “Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie vernieuwde filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel "nieuwe stijl" kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Hoogezand. We heten iedereen van harte welkom.”

Foodtruck

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes bereid met de producten van Aldi die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Alle binnen- en buitenverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled. Bij de verbouwing zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken geweest.

De vernieuwde winkel aan de Meint Veningastraat 38 in Hoogezand beschikt over zo’n 135 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn: maandag tot en met donderdag 08:00-20:00 uur, vrijdag 08:00-21:00 uur, zaterdag 08:00-20:00 uur en zondag 11:00-18:00 uur.