VV Kwiek viert 85-ste verjaardag

Hoogezand - VV Kwiek vierde zaterdag de 85-ste verjaardag met een mooie wedstrijd en een groot feest. De verjaardag werd afgetrapt met de eerste thuiswedstrijd tegen Noordwolde.

Voor de gelegenheid waren de spelers van VV Kwiek in het wit, om tegenstander Noordwolde ook in het geel speelt. Alle spelers droegen het rugnummer 85. De al in grote getale aanwezige supporters hebben genoten van een wedstrijd met veel inzet en passie. Helaas kon de wedstrijd niet positief worden afgesloten. Na de wedstrijd hebben we genoten van een heerlijk warm en koud buffet.
De avond was onvergetelijk met optredens van niet minder dan drie zangers. De inmiddels vele aanwezige leden, oud leden en leden van de club van 100 hebben tot laat in de avond genoten van onvervalste meezingers en hebben dit jubileum gemaakt tot een mooie herinnering. De club van 100 had nog een aardigheidje om onze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet, niet alleen vandaag maar gedurende het hele seizoen.  Er zijn twee  kaarten verloot voor de eerste Europese thuiswedstrijd van FC Groningen tegen Olympic Marceille.