13 Medailles voor TSV op KNGU Fantastic Gymnastic

HOOGEZAND - Trampolinevereniging TSV Hoogezand deed afgelopen weekend met 37 springers mee aan het KNGU Fantastic Gymnastic in Ahoy Rotterdam.

Ze behaalden vier gouden, zes zilveren en drie bronzen plakken .

TSV - synchroonspringen

Bij het synchroonspringen eindigden de springers als volgt. In de klasse A senior dames kwamen Milou Martoredjo en Esther van Voorthuizen als 5e en Joska Groendijk en Deborah Velema als zesde uit de bus. In de klasse B senior dames waren Esmay Postema en Janine Doorenbos goed voor de eerste plaats, terwijl Hylkema Halsema en Julia Dallinga de vierde plaats behaalden. In de klasse B junior meisjes sprongen Cindy van der Meij en Denise Prak (WIK-FTC-Heerenveen) zich naar de tweede plaats. In de klasse C senior dames behaalden Marcella van der Meij en Marloes Craig (GV Vako Vries) de derde plaats. In de klasse C junior meisjes veroverden Ilse Donkerbroek en Isabel Sofia van Meurs de tweede plaats. In de klasse C pupil/jeugd meisjes behaalden Jennifer Kuipers en Manon Vonk de derde plaats en Anouk Dreijer en Charlotte Middendorp (Omnigym Assen) de vijfde plaats. In de klasse D senior gemengd waren Evelien Leegstra en Lisa van der Werff goed voor een vierde plaats. In de klasse D jeugd meisjes werden Lois van Beek en Nieke de Haan (Omnigym Assen) zesde. In de klasse D junior gemengd wonnen Melissa Edens en Melissa Werkman zilver en in diezelfde klasse scoorden klasse Anna Jager en Marijke Hesbusselaar de zesde plaats. In de klasse E pupil gemengd eindigden Eva van der Velde en Romée Vonk als derde, Roby Drent en Alisa Philips (Omnigym Assen) als vierde en Diede Halsema en Nadien Gremmer als zesde.

TSV - individueel springen

Bij het individueel springen kreeg Kevin Suurd in de klasse A senior heren de zilveren medaille uitgereikt. In de klasse A senior dames werd Esther van Voorthuizen zevende. In de klasse B senior dames werd Esmay Postema tweede en Hylke Halsema vierde. In de klasse C junior meisjes mocht Ilse Donkerbroek de gouden medaille in ontvangst nemen, terwijl Isabel Sofia van Meurs als vierde eindigde. In de klasse C senior dames was er voor Marcella van der Meij ook de gouden medaille. In de klasse D junior gemend werd Anna Jager vijfde. In de klasse D senior gemengd behaalde Evelien Leegstra de vierde plaats. In de klasse E pupil I gemengd won Diede Halsema goud en werd Eva van der Velde achtste. In de klasse E pupil II gemengd scoorde Roby Drent de tweede plaats en Nadien Gremmer de vijfde.