Informatieavond over nieuwbouw OZG ziekenhuis Scheemda

VEENDAM - , SLOCHTEREN - De Ommelander Ziekenhuis Groep (OZG) en Zorgbelang Groningen organiseren voor donderdag 21 mei 2015 een informatieavond over de toekomst van de zorg en de bouw van het nieuwe ziekenhuis in Scheemda.

De avond vindt plaats in restaurant De 3-Sprong, Hoofdweg 22 in Slochteren en begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur/einde circa 21.00 uur).

OZG nieuwbouw in Scheemda

De OZG is bezig met plannen om een nieuw ziekenhuis te bouwen in Scheemda. De huidige locaties in Winschoten en Delfzijl zullen dan gesloten worden. Het is een noodzakelijke stap om de kwaliteit van de ziekenhuiszorg in de regio ook voor de toekomst op hoog niveau te houden. Met dit nieuwe ziekenhuis ontstaan er allerlei nieuwe mogelijkheden voor inwoners uit de regio. Bovendien zal de OZG de samenwerking met het UMCG structureel en sterk uitbreiden.

OZG over toekomst van de zorg

Maar er zijn ook uitdagingen die opgelost moeten worden. Hoe gaat het ziekenhuis eruit zien? Hoe ontwikkelt de zorg zich de komende jaren? Hoe willen we ervoor zorgen dat patiënten zoveel mogelijk zorg dichtbij huis kunnen krijgen? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens een informatieavond die de Ommelander Ziekenhuis Groep, samen met Zorgbelang, organiseert. "Tijdens deze avonden vertellen wij graag meer, maar willen wij ook van inwoners horen hoe ze aankijken tegen de nieuwe ontwikkelingen. Er is bovendien alle ruimte voor het stellen van vragen'" aldus een woordvoerder van OZG.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze avond via Zorgbelang, email: werkplaats@zorgbelang-groningen.nl of via tel. 050-5713999 (ma t/m do 10.00 – 16.00 uur).