Zilveren speld voor MHC DSH-leden

HOOGEZAND - Hockeyclub MHC Dash hield op Hemelvaartsdag de jaarlijkse familiedag.

40 Familieteams maakten er een sportieve dag van en er werden twee leden in het zonnetje gezet. Zij kregen een zilveren draagspeld.

Zilveren Dash-speld voor Lienke Bruning

Lienke Bruning is binnen MHC Dash in veel opzichten verbindend. Naast haar jarenlange ondersteunende en uitvoerende taak als secretaris van de vereniging is Lienke actief op veel organisatiefronten. Een regelaar pur sang, met een Dash-hart van goud. Ze is er altijd ter steun van de leden, vrijwilligers en overige betrokkenen binnen Dash. Opgeven is geen optie en vooral doorgaan en daarmee 'sal alles recht kome'. De komende jaren zal Lienke zich toeleggen op de zaterdag- en zondagorganisatie.

Zilveren Dash-speld voor Bernard Peper

Bernard Peper kreeg de Dash-speld vanwege zijn jarenlange inzet als voorzitter van de sponsorcommissie. Bernard heeft de sponsorcommissie binnen MHC Dash een voorname positie gegeven, waarbij enerzijds de financiële positie binnen Dash versterkt werd, maar aan de andere kant de relatie met sponsoren méér geworden is dan alleen een sponsorbedrag. Middels veel creativiteit en een ondernemende houding heeft Bernard door de jaren heen een commissie gevormd die beschouwd kan worden als een sterk, sportief en commercieel team.