JT Bioscoop Hoogezand bestaat tien jaar

HOOGEZAND - JT Bioscoop Hoogezand viert in juni het tienjarig jubileum.

De bioscoop is in 2005 geopend en uitgegroeid tot een prominente locatie in Hoogezand. In tien jaar tijd hebben meer dan een miljoen bezoekers de bioscoop bezocht. Om het jubileum samen met de bezoekers te vieren pakt de bioscoop de gehele maand juni uit met feestelijke activiteiten.

Kidsweek bij JT Bioscoop

Tien is het magische getal in juni. Voor alle tienjarigen, groepen van tien en studiebollen die een tien hebben gehaald staat er iets leuks te wachten. Van 1 t/m 7 juni is het kidsweek. Alle kinderen mogen voor maar € 5,- naar de film en zijn er leuke activiteiten in de bioscoop. Speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar is er op vrijdag 19 juni een slaapfeestje met de film

Ladies Only bij JT Bioscoop

Maandag 8 juni en woensdag 10 juni draait de speciale voorpremière van 'Ruth & Alex'. Dames mogen in de week van 15 juni t/m 21 juni voor maar € 6,50 naar de film en voor 17 juni  is een extra Ladies Only georganiseerd waar zij ook voor € 6,50 heen kunnen.

SpangaS in Actie

In de week van 22 t/m 28 juni mogen alle tieners voor € 6,50 naar elke film. Op vrijdag 26 juni kunnen zij genieten van een spetterende live dj-act in de foyer. Tevens is er een mooie prijs voor degene die het oudste filmticket van JT Bioscoop Hoogezand in zijn bezit heeft.

Meer informatie

Voor meer informatie zie www.jt.nl/jubileum. U kunt een aanmeldingsformulier opvragen voor het slaapfeestje via hoogezand@jt.nl.Vol = vol.

JT Bioscoop Hoogezand

Tien jaar geleden is JT Bioscoop Hoogezand geopend. De eerste film die op het doek verscheen was de Nederlandse familiefilm 'Kameleon 2'. De bioscoop heeft het eerste jaar onder leiding van bioscoopmanager Jolanda Stoppels gedraaid. Annet Ros nam het stokje van haar over. In 2009 won JT Hoogezand de titel Beste Bioscoop van het Noorden. Sinds maart 2015 is Marloes de Vrij aangesteld als bioscoopmanager.