Vrouwen 1 HS’88 spelen om kampioenschap

HOOGZAND - Het vrouwenteam van HS'88 speelt zaterdagmiddag 23 mei in de 19e speelronde tegen het vrouwenteam van SC Loppersum.

Afgelopen zaterdagmiddag stond de topper Farmsum vrouwen 1 tegen HS’88 vrouwen 1 op het programma. Farmsum stond op nummer twee met 3 punten achter op HS’88. De vrouwen van HS’88 wisten deze belangrijke wedstrijd met 1-2 te winnen waardoor er een verschil is ontstaan van 6 punten met nog twee wedstrijden te spelen. Door deze uitslag kunnen de vrouwen zaterdagmiddag kampioen worden in de 4e klasse E.

Vrouwen 1 HS’88 kampioen?

Als de vrouwen winnen of gelijkspelen zijn ze kampioen. Voor HS’88 is dit natuurlijk een mooi resultaat. Het vrouwenteam is voor het laatst in 2009 kampioen geweest en ze zijn toen ook gepromoveerd naar de 3e klasse. Het vrouwenvoetbal bij HS’88 is erg booming. Het vrouwenelftal en het meisjeselftal gaan beide erg voortvarend. De begeleiding van beide teams zijn zeer enthousiast bezig met het vrouwenvoetbal bij HS’88.

Publiek van harte welkom

Ze iedereen uit voor de kampioenswedstrijd die zaterdagmiddag 23 mei om 14.30 uur gespeeld wordt op het sportpark bij HS’88. Als de vrouwen kampioen worden, is er s’avonds om 20.00 uur feest in het clubhuis. Vaste supporters zijn dan ook van harte welkom.