10-Tal TSV Hoogezand in plaatsingswedstrijd voor NK trampolinespringen

Hoogezand - 104 Springers van 19 clubs namen zaterdag in Sportcentrum De Kalkwijck in Hoogezand deel aan de eerste plaatsingswedstrijd voor het NK trampolinespringen in de categorieën A en B. 10 Van hen kwamen uit voor TSV Hoogezand.

In de individuele wedstrijd veroverde Kevin Suurd een gouden medaille in de klasse A Senior heren. Claudia de Graaf pakte het zilver in de klasse A Senior dames. Joska Groendijk en Esther van Voorthuizen eindigden hier op de plaatsen 6 en 7. Milou Martoredjo werd 5de in de A-klasse Junior meisjes, Tim Jonkman 7de in de klasse A Jeugd/ Junior jongens. In de klasse B Junior meisjes was er een 5de plaats voor Cindy van de Meij. Julia Dallinga werd hier 10de. Hylke Halsema, Esmay Postema en Janine Doorenbos werden respectievelijk 4de, 7de en 9de in de B-klasse Senior dames.

Synchroonspringen

Bij het synchroonspringen was er in de klasse A Senior dames brons voor Claudia de Graaf en haar partner Floor Meijering (KDO Apeldoorn). Milou Martoredjo en Esther van Voorthuizen eindigden hier op de 4de plaats. Julia Dallinga en Hylke Halsema veroverden het zilver in de B-klasse Senior dames. Esmay Postema en Janine Dorenbos veroverden hier het brons. Cindy van de Meij en Denise Prak (WIK-FTC) werden 5de in de B-klasse Junior meisjes.