Opstartcursus hardlopen bij HoogeZandloperS in Hoogezand

Hoogezand - Hardloopvereniging HoogeZandloperS uit Hoogezand start donderdag 2 april met een opstartcursus hardlopen.

In deze cursus brengt een gediplomeerd trainer van de HoogeZandlopers de deelnemers de basisvaardigheden van het hardlopen bij. Ter afsluiting van de cursus kunnen de deelnemers 21 juni - onder begeleiding van een trainer - meedoen aan de Natuurloop Meerwijck (5 kilometer).

Voor iedereen

HoogeZandlopers benadrukt dat de cursus voor iedereen geschikt is. "Jong en oud, dik en dun, geoefende en minder geoefende sporters. Iedereen is welkom om te ervaren hoe lekker het is in groepsverband in de buitenlucht hard te lopen."

Trainingen

De cursus bestaat uit 10 trainingen in het Gorechtpark, op de donderdagavond (vanaf 19.00 uur.) Deelname kost 15 euro. Wie vervolgens besluit lid te worden van de HoogeZandloperS, krijgt dit bedrag in mindering gebracht op de contributie.

Voorlichtingsbijeenkomst

HoogeZandloperS houdt woensdag 25 maart een voorlichtingsbijeenkomst om belangstellenden van extra informatie te voorzien. Ook eventuele vragen worden beantwoord. Plaats van handeling is Sportcentrum De Kalkwijck in Hoogezand. Aanmelding (liefst voor 30 maart): bestuurslid1@hoogezandlopers.nl. Meer informatie: Annemie Wetzels 06-48385283 (na 20.00 uur).