Flinke medailleoogst TSV Hoogezand in plaatsingswedstrijd in Assen

Hoogezand - TSV Hoogezand was zaterdag in Assen met een grote delegatie vertegenwoordigd in de 2de plaatsingswedstrijd voor het NK trampolinespringen in de C-, D- en E-categorie.

In de ochtenduren werd om individueel eremetaal gestreden. Namens TSV Hoogezand was er in de klasse Junior meisjes C goud voor Ilse Donkerbroek en zilver voor Isabel van Meurs. Behalve Donkerbroek waren ook Evelien Leegstra (Senior gemengd D) en Roby Drent (Pupil 2 gemengd E) goud voor een gouden medaille. Verder was er zilver voor Marcella van der Mei (Senior dames C), Jet Hendriks (Jeugd meisjes D), Anna Jager (Junior gemengd D), Diede Halsema (Pupil gemengd 1) en Daphne Reinders (Jeugd gemengd E), Brons werd een prooi voor Sandra Hartman (Pupil meisjes D), Melissa Werkman (Jeugd meisjes D), Marijke Hessbusseler (Junior gemengd D), Eva van der Velde (Pupil gemengd 1), Melissa Reinders (Jeugd gemengd E) en Nadien Gremmer (Pupil 2 gemengd E).

Synchroonspringen

Ook bij het synchroonspringen in de middaguren was er veel eremetaal voor TSV Hoogezand. De eerste gouden medaille was voor Jennifer Kuipers en Manon Vonk in de klasse Pupil/ Jeugd meisjes C. Anouk Dreijer en Charlotte Middendorp (Omnigym Assen) veroverden hier het brons Verder was er goud voor Ilse Donkerbroek en Isabel van Meurs (Junior meisjes C), Marcella van der Meij en Marloes Graig van VAKO (Senior dames C) en Jet Hendriks en Silke Groendijk (Jeugd meisjes D). Deze 3 paren zijn daarmee verzekerd van deelname aan het NK trampolinespringen in Ahoy in juni. In de klasse Junior gemengd D was er goud voor Anna Jager en Marijke Hessbusselaar en zilver voor Melissa Edens en Mellissa Werkman. Het paar Lisa van der Werf en Evelien Leegstra veroverde het goud in de klasse Senior gemengd D. Diede Halsema en Nadien Gremmer werden 2de in de klasse Pupil gemengd E.

De Kalkwijck

Zaterdag 28 maart staat de 3de en tevens laatst plaatsingswedstrijd voor het NK op het programma. Plaats van handeling is Sportcentrum De Kalkwijck in Hoogezand.