Gratis huidanalyse bij Schoonheidssalon Diana Viet

Hoogezand - Klanten kunnen nog de gehele maand februari voor een gratis huidanalyse/ -meting en advies terecht bij Schoonheidssalon Diana Viet in Hoogezand.

“Meten is weten”, stelt eigenares Diana Viet. “Je kunt pas een goed huidadvies geven wanneer er een goede analyse en meting van de huid vooraf gaan. Wij doen dit bij elke cliënt. De tijdens de behandeling te gebruiken producten worden aan deze meting aangepast." "Sowieso is elke huid anders, maar deze verandert ook nog eens door omstandigheden als stress, voeding of de seizoen. Vandaar dat we elke keer weer meten. We doen dit met de Skin Analyzer van ons huidverbeteringsmerk hannah."

Huidverbetering en anti-aging

De schoonheidssalon, die onlangs 2de werd bij de Beauty Award voor Beste Schoonheidssalon van Nederland, is gespecialiseerd in huidverbetering en anti-aging. “De huidmeting én een intakegesprek zijn van groot belang. Zodat de cliënt de wensen kenbaar kan maken wij kunnen aangeven wat wel of niet mogelijk is. Bij een huidanalyse krijgt de cliënt een uitgebreid advies mee naar huis, en een huidpaspoort waarin de meting staat genoteerd", vertelt Viet, om ook nog even te wijzen op een actie van het maandblad Linda: "Hierin zit een waardecheque waarmee klanten ook nog eens 25 euro korting kunnen ontvangen bij een hannahXperienceXL-behandeling." Meer informatie/ afspraak maken: 0598-327425 of www.dianaviet.com.