Springsters TSV Hoogezand in topvorm in plaatsingswedstrijd voor NK

Hoogezand-Sappermeer - In Sportcentrum De Kalkwijck in Hoogezand vond zaterdag een plaatsingswedstrijd voor het NK Trampolinespringen in de categorieën C, D en E plaats. Met veel eremetaal voor TSV Hoogezand.

In de ochtend werd gestreden om individueel eremetaal. Namens TSV was er goud voor Diede Halsema bij de pupillen E1 gemengd. Haar clubgenote Eva van der Velde veroverde het brons. Bij de pupillen E2 gemengd was er goud voor Roby Drent en zilver voor Nadien Gremmer. Daphne Reinders veroverde het zilver in de klasse E jeugd gemengd.

D-springers

Evelien Leegstra veroverde het goud in de categorie D senior gemengd; zij was de enige deelnemer in deze categorie. In de klasse D junior gemengd was er zilver voor Anna Jager en brons voor Marijke Hessbusselaar. In de klasse D jeugd meisjes ging de hoofdprijs naar Melissa Werkman. Jet Hindriks veroverde het brons. Bij de D pupillen meisjes was er brons voor Sandra Hartman.

C-springers

Bij de C-springers was er zilver voor Marcella van der Meij in de klasse senior dames. In de klasse junior meisjes ging het goud naar Ilse Donkerbroek en het zilver naar Isabel van Meurs.

Synchroonspringen

In de middag werd er synchroon gesprongen. Met opnieuw volop TSV-succes.  In de C -klasse was er goud voor Marcella van de Meij en haar uit Vries komende partner Marlous Graig, Ilse Donkerbroek en Isabel van Meurs, en Anouk Dreijer en haar partner van Omnigym Assen, Charlotte Middendorp. Jennifer Kuipers en Manon Vonk veroverden een bronzen plak. In de D-klasse was er goud voor Evelien Leegstra en Lisa van der Werff, Melissa Edens en Melissa Werkman, en Jet Hindriks en Silke Groendijk. Lois van Beek en haar uit Assen afkomstige partner Nienke de Haan sprongen naar het zilver. Jeanique Hoeve en Sandra Hartman, en Anna Jager en Marijke Hessbusselaar waren goed voor brons. In de E -klasse was er goud voor Roby Drent met Alisa Philips, haar partner van Omnigym Assen. Diede Halsema en Nadien Gremmer, en Daphne Reinders en Melissa Reinders veroverden het brons.