Slim Slanker Hoogezand viert 1-jarig bestaan

Hoogezand - Gerda Oosting opende in januari 2014 een eigen afslankpraktijk: Slim Slanker Hoogezand.

Ze viert de eerste verjaardag van haar praktijk met het publiek. Iedereen die in de maand januari begint met het door Oosting in Hoogezand geïntroduceerde Straight Away-dieet, krijgt 50 % korting op het intakegesprek. "Dat is dus een leuk cadeautje van 12,50 euro, zo aan het begin van het nieuwe jaar", stelt Oosting. Bovendien maakt Slim Slanker Hoogezand woensdag 14 januari haar opwachting in de Ladies Night in bioscoop JT Hoogezand.

Straight Away

Slim Slanker Hoogezand werkt met het Straight Away 600-programma. Dit programma kent 4 fasen: • motivatie en voorbereiding; • afslanken; • stabiliseren, afbouwen en opbouwen; • leefgewoonte veranderen, volhouden en inslijten. De laatste 2 fasen bepalen het succes van het programma, weet Oosting. "Dat onze afslankprogramma’s werken, wordt in mijn praktijk en in die van de andere coaches dagelijks bewezen. Het succes van het programma is uiteindelijk afhankelijk van degene die het gebruikt en hoe gemotiveerd hij of zij is."

Stabiliseren

"De moeilijkste fase is die van stabiliseren. Het lichaam is tijden het afslanken in ketose. Dat betekent dat, als je weer gaat eten, je dat volgens een nieuw eetpatroon moet doen en dat je daar 6 tot 10 weken de tijd voor neemt. Met goede voedingsadviezen en kennis over voeding kun je je eigen nieuwe weg vinden om op gewicht en vooral gezond te blijven."

Gratis begeleiding

De producten van Slim Slanker Hoogezand zijn scherp geprijsd, stelt Oosting. "En mijn begeleiding is gratis.  Tijden het wekelijkse consult bespreken we hoe het programma kan worden ingezet. Het is dus een op maat gemaakt programma. Toegespitst op de wensen van de klant." Belangstellenden kunnen een afspraak maken via 06-28 08 28 41 of slimslankerhoogezand@gmail.com. Meer informatie: www.slimslankerhoogezand.nl