B en W Hoogezand-Sappemeer naar demonstratie in Groningen

Hoogezand - Een afvaardiging van het college van B en W van Hoogezand-Sappemeer is vanavond om 18.00 uur aanwezig bij de demonstratie op de Grote Markt in Groningen.

In deze bijeenkomst staan de solidariteit met de slachtoffers van de aanslag in Parijs en de vrijheid van meningsuiting centraal. Burgemeester en wethouders hebben met afschuw kennisgenomen van de aanslag woensdag op de redactie van Charlie Hebdo in Parijs. De vele doden en gewonden raken de samenleving in het hart, stellen zij. "Fundamentele waarden zijn met voeten getreden. Ons medeleven gaat uit naar de nabestaanden van de slachtoffers en de Franse samenleving."

Oproep

"Iedere inwoner of medewerker van de gemeente Hoogezand-Sappemeer die ook wil opstaan voor democratische verworvenheden zoals de vrijheid van meningsuiting, de vrijheid van religie en een hechte 'samen-'leving met ruimte voor elke mening of religie nodigen wij dringend uit om met ons mee te doen", roepen B en W op. De demonstratie op de Grote Markt in Groningen begint om 18.00 uur. Zie ook: Vanavond 18.00 demo Grote Markt Groningen #CharlieHebdo