Nieuwe Hubo in Slochteren: winkel met drive-in

Slochteren - Hubo Ten Have Slochteren is al jaren een begrip in de regio. De bouwmarkt opent woensdag de deuren van de nieuwe winkel aan de Korenmolenweg 6.

De gemeente Slochteren kocht in 2010 het oude onderkomen van Hubo Ten Have Slochteren aan de Hoofdweg 9. Dit ten behoeve van de herontwikkeling van het centrum van Slochteren. Vervolgens zijn Hubo Ten Have Slochteren en de gemeente gezamenlijk op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. Deze werd gevonden aan de Korenmolenweg 6; ofwel onderaan de afrit Slochteren.

Drive-in

Op deze locatie is een bijzondere bouwmarkt: een winkel met daarnaast een drive-in. De consument kan hier de spullen - bouwmaterialen, houtwaren, plaatmaterialen; eventueel op maat gezaagd - droog inlagen. Achter de bouwmarkt bevinden zich bakken met zand, grind en siersteen. Deze materialen worden met een heftruckbak opgeschept. De klant hoeft zelf niets te doen. De nieuwe winkel heeft een ruim assortiment maatwerk. Of het nu buiten- of binnenzonwering, deuren, kasten op maat betreft; alles is aanwezig in de nieuwe bouwmarkt.

Automatisch spaarsysteem

Hubo Slochteren heeft een automatisch spaarsysteem. Met de Hubo klantenkaart wordt 5% van de bestedingen automatisch op deze klantkaart gestort. Bij 2500 punten (25 euro) keert de pas uit. Het voordeel van dit systeem is, dat de klant wel spaart maar daar niets voor hoeft te doen. Wie de gratis klantenkaart ophaalt tijdens de actiedagen 5, 6 en 7 december krijgt alvast 10 euro klustegoed op de nieuwe pas. Deze actiedagen staan bovendien te boek als btw-vrije dagen. Klanten betalen donderdag, vrijdag en zaterdag derhalve geen btw.