Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen in Zuidbroek

Zuidbroek - Eurohal Zuidbroek vormt van vrijdag 20 tot en met zaterdag 4 januari het decor voor het Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen.

Alle aspecten van de paardensport komen aan bod en alle niveaus krijgen de kans zich op dit podium te laten zien. Zo verschijnen niet alleen de topruiters van het springen aan de start, maar ook jeugd met pony’s en dressuurpaarden. Eén dag van het CSI2* IICH Groningen staat in het teken van de landelijke dressuurrubrieken klasse B tot en met Z2. De beste combinaties van de Dressuur Competitie Indoor Groningen kwalificeren zich voor de wedstrijd op 22 december. Voor deze competitie zijn de eerste wedstrijden inmiddels verreden. Ook is er een dressuurdag voor pony's. De finale van de DCIG Competitie Pony's 2013 wordt op 23 december verreden; in de klasse B tot en met Z2. Verder staat een aantal shows en een wedsrijd in het kader van de KNHS/KWPN GMB Hengstencompetitie geprogrammeerd.

Programma

Vrijdag 20 december: L-Springen; Zaterdag 21 december: L-Springen; Zondag 22 december: Finale DCIG Paarden; Maandag 23 december: Finale DCIG Pony’s; Dinsdag 24 december: B-Springen; Vrijdag 27 december: Cat I dressuur; Zaterdag 28 december: KNHS/ KWPN Hengstencompetitie; Zondag 29 december: M-, Z- en ZZ-Springen; Maandag 30 december: M-, Z- en ZZ-Springen; Dinsdag december: L-, M-, Z- en ZZ-Springen Pony’s; Donderdag 2 januari: CSI2* en YH Internationaal; Vrijdag 3 januari: CSI2* en YH Internationaal; Zaterdag 4 januari: CSI2* en YH Internationaal.