PlayStation 4 nu al te spelen in het Noorden | Game & Co

Hoogezand-Sappermeer - PlayStation 4 is vanaf vandaag in een select aantal winkels te spelen in Noord Nederland. In aanloop naar de release van de nieuwe spelcomputer op 29 november 2013, kunnen nieuwsgierigen de console al testen in Groningen, Emmen en Leeuwarden.

Via de website findyourPS4.com kun je zien waar de dichtsbijzijne demo console is te vinden. In het Noorden kun je terecht bij Nedgame in Groningen, Media Markt in Leeuwarden en Media Markt in Emmen. Een kleine rondvraag leert dat nog niet elke winkel het demonstratiemodel heeft ontvangen, maar de verwachting is dat eerdaags elke deelnemende winkel een PlayStation 4 ontvangt.

PlayStation 4 nog niet in elke deelnemende winkel

De consoles zijn voorzien van een grote hoeveelheid gamecontent variërend van gametrailers en packshots tot achtergrond over de PS4 en natuurlijk speelbare demo’s waaronder de releasegame Knack. De demo units worden na plaatsing op regelmatige basis geüpdate om telkens een actueel aanbod gamecontent te kunnen bieden aan gamers. Onderstaand een actueel overzicht van de content die te vinden is in de demo units:

Speelbare games:

Trailers

Voor meer informatie over PlayStation 4 en de games, ga naar Game & Co, het gamersplatform onder de hoede van NDC Mediagroep, uitgever van onder meer deze krant.