Onvermijdelijk showorkest in Kielzog

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Het Groot Niet Te Vermijden (showorkest) trekt met de show ‘Shave Rattle and Roll’ vanaf september weer door het land. Op donderdag 6 oktober staan de heren in de zaal van Kielzog en bijten daarmee het spits af voor het nieuwe theaterseizoen. Het zijn gladde jongens, maar ze kunnen ook prikkelen.

Al meer dan 25 jaar staat Het Groot garant voor een avond vol humor, goede muziek, theater en muzikale grappen. In razende vaart wisselen de scènes elkaar af en schiet u vanuit ontroering in de slappe lach. Martin, Chris, Peter, Jochem en Sjoerd gaan nog steeds geen instrument of genre uit de weg, en weten ieder publiek uit de stoelen te spelen. ‘Shave, Rattle and Roll’ is feelgood muziektheater: een goodiebag met voor ieder wat wils.

De voorstelling begint donderdagavond om 20.15 uur. Vrijdagavond is de zaal voor Tim Knol. In zijn tweede soloprogramma laat Tim Knol zich zien als de verzamelaar. Naast muzikant is Tim namelijk fervent verzamelaar van singletjes, fotocamera’s, gitaren en bijzondere instrumenten. En kan hij maar geengenoeg krijgen van mooie verhalen over legendarische liedjes, markante muzikanten en bijzondere bands. In zijn nieuwe voorstelling geeft hij een bijzonder inkijkje in het leven van de 25-jarige muzikant, die na het succes van Terug enorm veel zin heeft om in Lost & Found heel Nederland en dus ook Hoogezand-Sappemeer kenniste laten maken met prachtige muziek en bijzondere verhalen die we nog niet kennen. Lost & Found is een theaterconcert op de humorvolle en charmante wijze zoals we die inmiddels van Tim gewend zijn.

Tim begint zijn avond ook om 20.15 uur. Kaarten zijn te koop via de website of aan de kassa op de avond zelf.