Feestweek VV Froombosch

FROOMBOSCH - In de week van zaterdag 4 t/m zondag 12 juni vindt de jaarlijkse Feestweek van v.v, Froombosch plaats. Voor het seizoen 2015-2016 heeft de organisatie wederom een fantastisch programma vast kunnen stellen. De feestweek is al jaren een begrip in de regio.

Jaarlijks bezoeken vele honderden mensen het sportpark in Froombosch en de feestweek. De feestweek wordt mogelijk gemaakt door vele sponsoren. ,,Een voorname rol is weggelegd voor hoofdsponsor Formido Reind Wolthers’’, aldus voorzitter Chiel Mulder. ,,Door de geweldige samenwerking met onze hoofdsponsorzijn we ieder jaar in staat vele bezoekers op ons sportpark te kunnen ontvangen.’’

De feestweek werd zaterdag afgetrapt met het Stratenvoetbaltoernooi. Deze eerste zaterdag wordt altijd druk bezocht om te voetballen, plezier te beleven en afsluitend gezellig te barbecueën. Het seniorentoernooi vond plaats op zondag 5 juni 2016. De organisatie heeft een mooi deelnemersveld weten te realiseren. Dinsdagavond was er een nieuwe activiteit, namelijk een viswedstrijd.

Vandaag staat de zeskamp/speelmiddag op de kalender. De jeugd kan zich uitleven op geweldige attracties en spellen. ‘s Avonds zijn de volwassenen aan de beurt voor de zeskamp. Morgen worden er weer vele nummers afgeroepen. Er wordt op deze dag bingo gespeeld. Omdat de bingo altijd druk bezocht wordt door jong en oud, heeft de organisatie besloten om voor het eerst een aparte kinderbingo te spelen.

Vrijdagavond strijden de dames om de titel voor het damestoernooi. Op zaterdag zullen vele jeugdvoetballers zich opmaken voor een sportieve strijd in de desbetreffende categorieën. Zowel de jongere als de oudere jeugd is goed vertegenwoordigd tijdens het jeugdtoernooi. De feestweek wordt afgesloten met het sponsortoernooi op zondag 12 juni.