Jarige baptisten in actie voor hospice in Hoogezand

Hoogezand - Baptistengemeente Hoogezand - Beukemastraat komt in actie voor een nieuw te bouwen hospice in Hoogezand.

De baptistengemeente gaat vrijdag 1 en zaterdag 2 november 24 uur steppen en laat dinsdag 5 november 15.000 pingpongballen van grote hoogte naar beneden vallen. De stepactie begint vrijdag 1 november om 19.00 uur en eindigt precies 24 uur later. Deelnemers laten zich sponsoren voor hun inspanningen. Daags na de stepactie wordt een feestelijke dankdienst gehouden. Thema van deze dienst, die om 10.00 uur begint, is: 'Tijd'.

Genummerde pingpongballen

Dinsdag 5 november wordt om 19.00 uur een silo met genummerde pingpongballen geleegd. Elke bal correspondeert met een lotnummer. De loten worden huis-aan-huis en tijdens de stepactie verkocht (à 1 euro; 6 voor 5 euro). De 'eigenaren' van de 3 ballen die het verst van de silo belanden, zijn goed voor de hoofdprijzen; een dames-/ herenfiets, een flatscreen tv en een i-pad. Het evenement wordt afgesloten met een high tea in de kerk in de Beukemastraat.

90 Jaar

Baptistengemeente Hoogezand - Beukemastraat voert deze actie omdat ze 5 november 90 jaar bestaat. "Uit dankbaarheid dat we zo lang gemeente mogen zijn, willen we iets betekenen voor de gemeente Hoogezand-Sappemeer", laat de kerk weten. Meer informatie: www.pingpongrace.nl.