Nieuw: de app DVHN Sport

Groningen - Dagblad van het Noorden lanceert zaterdag 19 oktober een nieuwe app, met uitsluitend sportnieuws.

Via de app DVHN Sport kunnen sportliefhebbers de dagelijkse sporttabloid van Dagblad van het Noorden nu ook lezen op een tablet of smartphone. De app is beschikbaar voor Apple en Android.

Sporttabloid

"Dagblad van het Noorden is de eerste krant in Nederland die al het sportnieuws dat in de krant staat nu ook uit serveert op een smartphone of tablet", zegt Martin Messing, chef sportredactie van Dagblad van het Noorden. "We maken elke dag al een sporttabloid met minimaal 10 pagina's sport. DVHN Sport is nu ook voor een relatief gering bedrag elke dag te downloaden via de app. Je kunt de krant dan lezen in pdf-formaat, hetgeen betekent dat de prachtige en kenmerkende vormgeving van de sporttabloid overeind blijft."

Noordelijk sportnieuws

Dagblad van het Noorden had al een eigen app. Met de sportapp richt de krant zich specifiek op de sportliefhebber die nu geen krant leest, maar wel geïnteresseerd is in (regionaal) sportnieuws. "Veel mensen, met name jongeren, lezen geen krant meer, maar nemen het nieuws tot zich via digitale podia. Wij richten ons met deze app op deze doelgroep. Ben je geïnteresseerd in het noordelijk sportnieuws, dan moet je DVHN Sport lezen", aldus Martin Messing.

Nieuws-ticker

Naast de dagelijkse sporttabloid biedt de app DVHN Sport een actuele nieuws-ticker met het laatste sportnieuws: regionaal, nationaal en internationaal. 24 Uur per dag, 7 dagen per week. Meer op www.dvhn.nl/dvhnsportapp.