Jeugd Argus Harkstede schittert op jeugdranglijsttoernooi

Harkstede - De Argus jeugdspelers die dit weekend meespeelden aan het Jeugdranglijsttoernooi in Hoorn hebben een zeer goed weekend gedraaid.

Zaterdag beten Melissa Halmingh en Caspar van Rooijen de spits af. Caspar stond bij vlagen erg goed te spelen bij de jongens (won o.a. van de nummer 2 geplaatst) maar moest het toch meestal afleggen tegen de andere junioren. Helaas is hij uitgeschakeld in de poule.

Melissa Halmingh

Melissa Halmingh speelde bij de meisjes pupillen en deed het uitstekend. In de poule werd ze tweede, maar na een kruisfinale kwam ze in de finale en hier wist ze uiteindelijk te winnen van haar concurrente Janine. Met deze eerste plaats heeft Melissa een B-licentie verdiend en speelt ze komende wedstrijden mee in de B-ranglijst toernooien.

Pien Kamps

Zondag moesten ook onze meisjes welpen in actie komen voor hun ranglijsttoernooi in Hoorn. Pien Kamps en Danielle Storteboom speelden hier erg goede wedstrijden met erg veel leuke rally`s. De meiden speelden een negenkamp en moeste voornamelijk tegen speelsters die hoger op de ranglijst staan dan zijzelf. Na afloop hadden beide meiden zes wedstrijden gewonnen en twee verloren. De onderlinge strijd was door Pien gewonnen waardoor de eindstand werd: Pien tweede en Danielle derde.