Zeven jubilarissen postzegelvereniging Hoogezand-Sappemeer

Hoogezand - De postzegelvereniging Hoogezand-Sappemeer bestaat dit jaar 61 jaar. Liefst zeven leden zijn 40 jaar of langer lid van de vereniging.

Van de zeven jubilarissen waren er vijf op de jaarlijkse ledenavond aanwezig. "Geweldig was dat de leden die 60 jaar lid waren, en respectievelijk nu in Amersfoort en Haarlem wonen, beide de moeite hadden genomen op deze bijzondere avond aanwezig te zijn", laten de leden weten.

Gezellig

"Het zevental vormt een unieke opsomming van leden die zo lang hun vereniging trouw zijn gebleven. De postzegelvereniging Hoogezand Sappemeer is een gezellige vereniging, waar een ieder die zich verbonden voelt met het onderwerp postzegels, deze in wat voor hoedanigheid dan ook verzamelt, lid zou kunnen worden." "Wij komen iedere eerste woensdag van de maand bij elkaar in zalencentrum De Tibbe aan de Kees de Haanstraat 73 te Sappemeer. Bij deze hobby zijn contacten de allerbelangrijkste factor om verder te komen. Heeft u interesse om eens vrijblijvend zo’n avond te bezoeken? Kom gerust eens langs en bel naar het secretariaat: T.H. Nienhuis, 0598-321282.