The ABC of Canadian Music in Koepelkerk Sappemeer

Sappemeer - De Koepelkerk is zaterdag 2 november het decor voor een drietal Canadese artiesten; Awna Teixeira, Brandy Zdan en Cara Luft.

De drie jonge vrouwelijke singer-songwriters laten in diverse combinaties hun kunnen horen en zien. Het eerste deel van het programma bestaat uit drie individuele sets. In het tweede deel van het programma treden Awna, Brandy en Cara in trio- en duosettings, op.

Awna Teixeira

Awna Teixeira is lead-zangeres van de groep Po’Girl. Ze maakt gebruik van de ‘band-sabbatical’ om verder aan haar solocarrière te werken, met als voorlopig resultaat een reeks bijzonder goed ontvangen shows in Amerika, Canada, Europa en UK.

Brandy Zdan

Brandy Zdan is voormalig co-leader van het countryduo Twilight Hotel. Net als Awna Teixeira beheerst ook Brandy een heel scala aan instrumenten, waaronder gitaar, accordeon en lap-steel gitaar; haar favoriete instrument op het moment.

Cara Luft

Cara Luft is oprichtster van de folk group The Wailin’ Jennys en nu ook soloartieste. Ze maakte al een paar soloalbums, voordat ze The Wailin’ Jennys oprichtte, waarmee ze de met een Juno Award bekroonde plaat ‘40 days’ opnam. Nadat Cara het trio verliet, bouwde ze aan een succesvolle solo-loopbaan.

Koelekerk

De muzikale avond begint om 20 uur, de zaal gaat een half uur eerder open. De entree bedraagt €15, kinderen tot en met 12 jaar betalen €7,50. Kaarten zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens openingsuren te krijgen bij Drukkerij Comprint in Sappemeer, bij bij Andries Slagter (06-121 40 430) of zaterdag 2 november aan de deur.