HoogeZandloperS goed op dreef in Amsterdam

Hoogezand - Zondag 20 oktober stond voor ongeveer 20 HoogeZandloperS groot omcirkeld on de agenda. Na een lange trainingsperiode zouden de lopers voor 42,2 of 21,1 km aan de start verschijnen.

Op beide afstanden hebben lopers hun grenzen verlegd. Voor enkele waren deze afstanden hun eerste optreden tijdens een grootst evenement. In Amsterdam verschenen ruim 40.000 lopers aan de start.

Finish

Alle lopers hebben de finish bereikt en kunnen trots terug kijken op zijn/haar optreden. Ondanks het warme weer, kwamen ze moe maar voldaan het Olympisch stadion binnen. Alleen al tijdens het binnenlopen van het stadion kregen sommige lopers vleugels en hadden ze nog kracht om een eindsprint in te zetten. Het volgende grotere evenement waar de HoogeZandloperS zullen verschijnen is de Zevenheuvelenloop, maar ook in eigen omgeving lopen ze. Hardlopen altijd al leuk gevonden? Wilt u niet alleen lopen/trainen? Kom gerust eens een keer meer trainen. Dit kan op de dinsdag en donderdagavond om 19.00 uur. Verzamelen in de hal van sportcentrum de Kalkwijk. Voor info zie de website of via het secretariaat: secretaris@hoogezandlopers.nl of 06-10766125.