JT Hoogezand: gratis naar nieuwe Sinterklaasfilm

Hoogezand - steunt het Sinterklaasfeest door zelf als Sinterklaas op te treden. JT betaalt namelijk zelf voor iedereen het bioscoopkaartje voor de nieuwe Sinterklaasfilm De Club van Sinterklaas & De Pietenschool aanstaande zaterdagmorgen in alle JT bioscopen in Nederland.

JT Bioscopen wil hiermee een podium bieden voor iedereen die het Sinterklaasfeest een warm hart toedraagt. De Club van Sinterklaas & De Pietenschool is op zaterdag 26 oktober om 11 uur bij alle 21 JT Bioscopen in Nederland gratis te bezoeken.

Sinterklaasfeest

Alle JT bioscopen openen op zaterdag vanaf 10.00 uur de deuren om het Sinterklaasfeest in goede banen te kunnen leiden. Gezien de te verwachten drukte tijdens dit gratis bioscoopbezoek kunnen kaartjes online gereserveerd worden op de website of aan de kassa van alle deelnemende bioscopen. Alle bioscopen hebben hun grootste zaal ter beschikking gesteld maar op=op! Doordat JT Bioscopen landelijke dekking heeft kan iedereen in Nederland gebruik maken van deze ludieke Sinterklaasactie.

Film

Welk kind wil nou niet ontdekken hoe je een zwarte piet wordt? Maar ja, daarvoor moet je wel binnengelaten worden op het kasteel van Sinterklaas! Dit jaar geeft Sinterklaas één kind de kans om deze droom waar te maken. Ergens in Nederland is een Gouden Pepernoot verborgen. Wie ‘m vindt kan naar de Pietenschool in Spanje. Maar als er twee Gouden Pepernoten gevonden worden, moeten de Pieten zowel Coole Piet-fan Lucas (Sem van Dijk) als een geheimzinnige man meenemen naar het kasteel. Wie haalt het Pietenexamen en mag dit jaar met Sinterklaas mee op de boot naar Nederland?