Vijftal tafeltennisvereniging Argus naar kwartfinale Nationale Jeugdmeerkampen

Harkstede - Vijf jeugdspelers van tafeltennisvereniging Argus hebben zich zaterdag in De Borgstee in Harkstede geplaatst voor de kwartfinale van de Nationale Jeugdmeerkampen.

Het organiserende Argus was met 10 jeugdspelers en -speelsters vertegenwoordigd in de 1ste voorronde van deze Nationale Jeugdmeerkampen.  Inzet was een plekje in de kwartfinale van dit nationale toernooi.

Pupillen

Bij de pupillen jongens slaagde Argus Maurice Storteboom met vlag en wimpel in die opzet. Waar een plekje bij de beste 4 volstaan had, pakte hij de toernooiwinst. De meisjes pupillen moest Melissa Halmingh ziek verstek laten gaan.

Welpen

Bij de jongens welpen kwalificeerde Jord van der Lichte zich voor de kwartfinale in Almere door de eerste plaats te veroveren. Thije Greven, Jort Everts en Boudewijn Stok grepen naast een kwartfinaleticket. Zij werden respectievelijk zesde, zevende en achtste. De meisjes welpen plaatsten drie van de vierArgus-meiden zich voor 'Almere': Pien Kamps, Danielle Storteboom en Liecke Greven. Zij eindigden in Harkstede op respectievelijk de eerste, de tweede en de vierde plaats. Annelien Greydanus werd vijfde en kwam daarmee iets tekort voor de vervolgronde in Almere. De kwartfinale van de Nationale Jeugdmeerkampen vindt 7 december plaats in Almere.