De Scharmerhoeve in Scharmer viert verjaardagsfeestje

Scharmer - Een jaar geleden opende de Scharmerhoeve de deuren. Om dit te vieren krijgen bezoekers van het restaurant de hele maand november een Jubileum Herfstbuffet voorgeschoteld.

"Vorig jaar hebben we tijdens onze openingsmaand een 3-gangendiner voor €12,50 aangeboden en voor datzelfde aantrekkelijke bedrag serveren we nu in november een uitgebreid herfstbuffet", vertelt chef-kok Bert Breuker.

Succes

Inmiddels hebben reeds 250 mensen een plekje gereserveerd. Het typeert het succes van de Scharmerhoeve. "Ons eerste jaar is goed verlopen. In de eerste maand hebben we 1500 eters gehad.Daarna liep het wel wat terug, maar momenteel groeien we weer." In de eerste jaargang is het aantal medewerkers uitgebreid naar zeven personeelsleden.

Veel mogelijkheden

De Scharmerhoeve biedt mogelijkheden voor een personeelsfeest, bruiloft, familiedag, verjaardagviering of een zakelijke bijeenkomst op maat. Maar ook voor een etentje of borrel kan men terecht in de Brasseriezaal of 't Voorhuijs van de landelijk, aan de Borgmeren, gelegen hoeve.

Verhouding prijs en kwaliteit

Over het geheim van de Scharmerhoeve kan Breuker kort zijn. "De goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. En het feit dat we werken met regionale en biologische producten. We halen de groenten bij de buurman. Alles is biologisch en eerlijk bereid. Iedereen moet zeker een keertje langskomen!" Reserveren voor de speciale jubileumactie of een andere gelegenheid kan telefonisch en via de website. Meer informatie: 050-2305971/ 06-10726631, info@scharmerhoeve.nl of www.scharmerhoeve.nl.